Известие

Collapse
No announcement yet.

Фар за 166(Цена) ???

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Фар за 166(Цена) ???

Някой може ли да ми каже точна цена за Фара на 166-цата???Колко струва по магазините?И колко е втора употреба?
    sigpic We Dont Drive FasT,We JusT Fly Slowly ! ! ! http://www.metacafe.com/watch/1027834
    ex Alfa 166 2.0 T.Spark ex Alfa 156 2.0 T.Spark, ex Alfa 156 1.8TS Ауди А4 Авант ТДИ, BMW 7, Ауди А6 Т и др

Re: Фар за 166(Цена) ???

Първоначално публикувано от aMoHuaK
    Някой може ли да ми каже точна цена за Фара на 166-цата???Колко струва по магазините?И колко е втора употреба?
    Нов обикновен е около 600 - 650 лв. На старо е около 200.
    Нов ксенон е малко над 1000 лв., но на старо не знам цена. Ако си търсиш втора употреба, гледай много внимателно стойките да са здрави, защото в повечето случаи не са, а откриваш проблема едва като го монтираш.
    164 2.0 TS / 166 2.4 JTD

Comment

преди време купихме от Дани авточасти - адрес и телефон има в Общ технически, за 120лв обикновения, но незнам дали всичко му е било ок де
      '04 Alfa Romeo GT 1.9 JTDm Q2 150cv heavily tunned
      '02 Alfa Romeo 166 2.4 JTD Q2 150cv, remapped by Bobo
      '99 Alfa Romeo 145 1.6 TS 120cv - ex

Comment

Първоначално публикувано от S@gittarius

Нов обикновен е около 600 - 650 лв.
        Нов ксенон е малко над 1000 лв.
        Кво ме направи ти бе човек, тоа фар да не е от злато бе! Наща кола и застраховка няма стига ми някой да ме натисне леко отпред да ми счупи фаровете и ша фалирам
        landikar
        Аз се кефя на всеки който стъпи на пистата независимо какво кара и как го кара......

Comment

[quote=Малък_Alfa_гъзар]
          Първоначално публикувано от "S@gittarius":2twk5fph

Кво ме направи ти бе човек, тоа фар да не е от злато бе! Наща кола и застраховка няма стига ми някой да ме натисне леко отпред да ми счупи фаровете и ша фалирам [/quote:2twk5fph]
          по тая кола сичко е златно, така че направи си каско и то не кво да е ....
          '04 Alfa Romeo GT 1.9 JTDm Q2 150cv heavily tunned
          '02 Alfa Romeo 166 2.4 JTD Q2 150cv, remapped by Bobo
          '99 Alfa Romeo 145 1.6 TS 120cv - ex

Comment

Аз се интересувах.. в Александър е 643лева другата седмица като идвам до Сф ще си взема НОВ , а за каското.. то си е задалжително.. Моето е 1014лева за 15.000лева ! ! !
            sigpic We Dont Drive FasT,We JusT Fly Slowly ! ! ! http://www.metacafe.com/watch/1027834
            ex Alfa 166 2.0 T.Spark ex Alfa 156 2.0 T.Spark, ex Alfa 156 1.8TS Ауди А4 Авант ТДИ, BMW 7, Ауди А6 Т и др

Comment

Първоначално публикувано от aMoHuaK
              Аз се интересувах.. в Александър е 643лева другата седмица като идвам до Сф ще си взема НОВ , а за каското.. то си е задалжително.. Моето е 1014лева за 15.000лева ! ! !
              Ако не е оригинален не си взимай нов. Скапва се много бързо и става все едно е на 20г кола. По добре оригинален втора употреба!!

Comment

[quote=Малък_Alfa_гъзар]
                Първоначално публикувано от "S@gittarius":3gl4vhen

Кво ме направи ти бе човек, тоа фар да не е от злато бе! Наща кола и застраховка няма стига ми някой да ме натисне леко отпред да ми счупи фаровете и ша фалирам [/quote:3gl4vhen]
                То може и студена вода да пиеш като се събудиш някоя сутрин
                Може ли да дадеш 8-9 бона за кола (поне) и да не й направиш КАСКО
                Май ще спонсорираш авто-рекетьорите
                sigpic

Comment

хаха май, май... Оригиналния струва толкова... питах за менте и казаха, че нямат.. И да се скапе бързо пак ше го сменим

Comment

Ама ти за какво търсиш фар ударл ли си я или какво!
                    landikar
                    Аз се кефя на всеки който стъпи на пистата независимо какво кара и как го кара......

Comment

Ми дано да е оригинален, ама мисля че е по скъп. А тоя ще е я някое "оригинално" Депо я нещо такова

Comment

Незнам ще го видим другата седмица... Не съм я ударил, като купих колата десния фар имаше една люспа с малка дупка от камачетата, които хвърчат от камионите, но при маркирането на колата във фирмата не го забелязаха... и отидох в застрахователната ми компания и сега ще ми купят нов фар,но от два месеца не могат да намерят.. и аз звъннах в Александър да питам и в понеделик, като отида в Сф ще го взема..

Comment

То това хубаво че е станало така, но не разгласявай много-много, та даже и коя фирма си казал . По-добре кажи на Пинко да ти изтрие поста ))
                          Alfa Romeo - 166, 2.4 JTD
                          Малагути Мадисон 400 cc.

Comment

Първоначално публикувано от rodeff
                            То това хубаво че е станало така, но не разгласявай много-много, та даже и коя фирма си казал . По-добре кажи на Пинко да ти изтрие поста ))
                            Е, аре сега, да не очакваш от ДЗИ да го подгонят за застрахователна измама
                            Volvo XC90 D5 '06
                            Alfa Romeo Spider 2.0 '90
                            Lancia Ypsilon 1.2 '00

ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD SW Distinctive '02
                            ex Jeep Grand Cherokee 3.1 TD Limited '00
                            ex Alfa Romeo 166 2.4 JTD Q2 '99

Comment

хахахах голяма работа

Comment

Working...
                              X